Bejelentés


Csillámpor Esküvőszervezés A pillanat örök


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Némethné Kárpáti Nórának hívnak, esküvőszervezési tevékenységemet Budapesten illetve Pest megyében végzem.

A Vendéglátóipari Főiskolán szereztem közgazdász diplomát és sokáig gondolkodtam, hogy melyik terület lenne számomra a legalkalmasabb, míg aztán egy esküvön rájöttem, hogy mi is érdekel a legjobban. Kiskorom óta vonz az esküvők világa mindig szívesen mentem, ha meghívtak egyre, ami az utóbbi időben egyre gyakoribbá vált. Nagyon sok esküvőn voltam jelen, mint vendég, így "elölről" is láthattam, hogy mi mindennel lehet elrontani illetve jobbá tenni egy esküvőt. Egy apró kis mozzanat is elég mind a kettőhöz.

Célom, hogy minden kezem alól kikerülő esküvő tökéletes legyen és persze olyan, mint amilyet Ti elképzeltek. Hiszen jó esetben ez a nap mindenki életében csak egyszer jön el. Az élet szerintem egyik legcsodálatosabb napja lehet, és én ebben vagyok hivatott segíteni, hogy tényleg így történjen.

Rátka Tímeától tanultam meg az esküvőszervezés fortélyait, titkait, menetét, úgyhogy elmondhatom, hogy a szakma legjobbjától szerezhettem meg a tudást.

Várom minden kedves Ifjú Pár jelentkezését, akiknek segítségre van szüksége a Nagy Nap megszervezéséhez. Bármilyen problémával fordulhattok hozzám.

MOTTÓM: "Megvalósíthatatlan márpedig nem létezik!"
Olvasd el a velem készült interjút és többet is megtudhatsz az esküvőszervező fontosságáról, illetve egyéb szolgáltatókat is megtalálhatsz:

Esküvő Titkok - www.eskuvotitkok.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!